Muut sairaalatarvikkeet

Kynsiharja BD E-Z Scrub™
Kynsiharja BD E-Z Scrub™
Pehmeästä ja tukevasta muovista valmistetut kynsiharjat tekevät käsien puhdistamisesta ennen toimenpidettä tehokasta, mutta hellävaraista. Toisella puolella on kynsiharja, jolla saa puhtaaksi kynnenaluset. Toisella puolella on sieni, kyynärvarsien hellävaraisempaan puhdistukseen. Pakkauksessa on mukana kynsipuikko. Kynsiharjan sieni on kuiva ja tuote on steriili.
Roskapussit 30L
Roskapussit 30L

Valikoima 30 litran roskapusseja. Hyvä ja kestävä roskapussi suojaa roska-astiaa ja helpottaa astian tyhjentämistä. Kätevästi rullassa oleva roskapussi helpottaa käyttöä.

Pro pussi soveltuu perustarpeisiin ja Max pussi soveltuu vaativaan käyttöön.

Astiaharja
Astiaharja

Astiaharja kovalla polyester -harjaksella ja raaputusreunalla. Värikoodaus minimoi bakteerien leviämisen.

  • Materiaali: nailon
  • Saatavilla useita värejä

Katetrointisetti
Katetrointisetti
Steriili katetrointisetti.

Sisältää:
suoja-alusta 50 x 70cm
tarjotin 14,5 x 19 x 4,5cm
tarjotin 14,5 x 10 x 2cm
kuitutaitos 10 x 10cm x 2
kuitusykerö Ø 30mm x 5
kuitusykerö Ø 60mm x 2
suoja-alusta 50 x 80 cm
reikäliina 50 x 80 cm
atula x 2
nitriilikäsine M-koko x 2
jätepussi.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

14 kpl/ras, 6 ras/ltk, 84 kpl/ltk

Virtsankerääjä Avalon Piss
Virtsankerääjä Avalon Piss
Miesten kertakäyttöinen virtsankerääjä.

Huomaamaton ja hygieeninen. Helppo asettaa paikalleen. Pienen kokonsa vuoksi helppo ottaa myös mukaan (pakkaus 13 cm x 10 cm x 0,8cm.)

Kerääjä pitää nesteen sisällä säiliössä sinetöityjen saumojen avulla. Säiliön sisällä oleva imukerros muuttaa nesteen nopeasti geelimäiseksi, eikä vuotovaaraa ole. Imukerroksessa lisäksi hajua poistava tamponi. Ekologisesti puhdas geeli voi olla säiliössä sisällä jopa 1-2 vuorokautta ilman hajuhaittoja.

Imukyky 750 ml.

100 kpl/pakkaus

Kondomi Polidis
Kondomi Polidis
Laboratoire De Polidis – lateksikondomi on valmistettu joustavasta ja pehmeästä kumista, mikä takaa miellyttävän istuvuuden. Koko 52 mm.

Yksittäin pakattu, 100 kpl/pss.

Turvaneula Eclipse 21g
Turvaneula Eclipse 21g
Laskimoverinäytteenottoon tarkoitetussa BD Vacutainer Eclipse -turvaneulassa on täysin integroitu neulan turvasuojus, joka aktivoinnin jälkeen suojaa käyttäjää pistotapaturmalta. Neulaan integroitu turvasuojus peittää aktivoituna neulan kärjen. Turvasuojus takaa turvallisen ja yksinkertaisen verinäytteenoton. Turvamekanismi on suunniteltu aktivoitavaksi yhden käden tekniikalla. Täysin integroitu turvasuojus lukittuu neulaan kolmesta kohdasta. Suojuksen aktivoituessa kuulet napsahduksen. BD Vacutainer Eclipse turvaneulassa ohjaimella on esikiinnitetty ohjain, jolloin ohjaimen manuaalinen kiinnittäminen ei ole tarpeen. Käyttövalmis verinäytteenottoneula ohjaimella toimitetaan yksittäispakattuna, steriilissä muovipakkauksessa. BD Vacutainer Eclipse -turvaneulassa ei ole kierteitä, eikä ohjain vahingossakaan pääse irtoamaan neulasta kesken näytteenoton. Tämä lisää sekä näytteenottajan että potilaan turvallisuutta.

Tuote 368650: koko 21 G (0.8 mm) / 32 mm, värikoodi vihreä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Turvaneula ohjaimella BD Vacutainer Eclipse Signal 21g
Turvaneula ohjaimella BD Vacutainer Eclipse Signal 21g
Laskimoverinäytteenottoon tarkoitetussa BD Vacutainer Eclipse Signal -turvaneulassa on täysin integroitu neulan turvasuojus, joka aktivoinnin jälkeen suojaa käyttäjää pistotapaturmalta. Neulaan integroitu turvasuojus peittää aktivoituna neulan kärjen. Turvasuojus takaa turvallisen ja yksinkertaisen verinäytteenoton. Turvamekanismi on suunniteltu aktivoitavaksi yhden käden tekniikalla. Täysin integroitu turvasuojus lukittuu neulaan kolmesta kohdasta. Suojuksen aktivoituessa kuulet napsahduksen. Neulan kärjen aukko ja leikkauspinta ovat turvasuojuksen kanssa samansuuntaiset. Näin ollen neula on valmiiksi oikeassa asennossa verinäytteenottoa varten. BD Vacutainer Eclipse Signal tarjoaa todistetusti ensiluokkaista turvateknologiaa yhdistettynä laadukkaaseen näytteenottoon. Verinäytteen virratessa neulan verikammioon varmistut neulan oikeasta sijainnista ja onnistuneesta näytteenotosta. Turvaominaisuuden avulla verinäytteenotossa tapahtuviet neulanpistotapaturmien riskit voidaan minimoida, mikä samanaikaisesti lisää sekä terveydenhuollon työntekijöiden että potilaiden turvallisuutta.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Vanupallo Carus
Vanupallo Carus
Koko L, halkaisija 5cm. Hankaumien ja pienten haavaumien hoitoon. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

250 kpl/pss, 20 pss/ltk.

Exitussetti Avalon
Exitussetti Avalon
Exitussetin sisältö:
1 x lakana 140 x 240cm
2 x kuitukangastaitos 5 x 5cm
1 x vainajan paita
1 x kuitukangasliina 35 x 35cm
2 x kuitukangasnauha
2 x sideharsorulla 8cm x 4m
3 x nimikortti + nauhat
1 x saniteettivaippa 60 x 60cm
Indikaattoriteippi höyrysterilointiin
Indikaattoriteippi höyrysterilointiin
Indikaattoriteippi höyrysterilointiin.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Sakset
Sakset
Steriilit sakset. 11cm, käyrä malli, terästä. Saksissa turvallinen pyöristetty kärki. CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Silikonivaahtosidos Mepilex Border Lite
Silikonivaahtosidos Mepilex Border Lite
7,5 x 7,5 cm. Itsekiinnittyvä ohut, pehmeä silikonivaahtosidos. Helppokäyttöinen all in one -sidos. Erittäin mukautuvainen. Ei aiheuta traumaa haavalle ja sitä ympyröivälle sidokselle. Soveltuu diabeettisille jalkahaavoille, säärihaavoille, kirurgisille haavoille, lasten haavoille, traumaattiselle ja kuivalle iholle.

CE-merkki

5 kpl/ras

Silmälappu
Silmälappu
Silmän muotoon mukautuva kovapintainen silmälappu kuminauhakiinnityksellä. Musta lappu suojaa silmää mm. leikkauksen tai silmävamman jälkeen.

10 kpl/ras

Liuoskuppi
Liuoskuppi
Valikoimassa kaksi erilaista kertakäyttöistä liuoskuppia.

Tuote 187MEDW60: Liuoskuppi Foodtainer 60, koko 136 x 136 x 20mm, valmistettu puukuitumassasta, muotoon puristettu, harmaa.

Tuote 30195353, Liuoskuppi Future Smart; tilavuus 350 ml, korkeus 37mm. Materiaalina bagasse.

Oksennuspussi 1,5L
Oksennuspussi 1,5L
Kertakäyttöinen oksennuspussi on helppokäyttöinen ja vähentää tartuntariskiä. Pussi on helppo sulkea tiiviisti sulkijalla käytön jälkeen. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi terveydenhoitolaitosten kohteisiin, tai kuljetusajoneuvoihin. Pussin vetoisuus 1,5L. Pussissa on mittataulukko.
Peräruiskepussi Enema bag
Peräruiskepussi Enema bag
Tilavuus 1750ml, letkun pituus 105cm. Pussi mattapintainen ja läpinäkyvä. Materiaali PVC

Myyntiyksikkö kpl, 200 kpl/ltk

Potilasmuki
Potilasmuki
Monikäyttöinen potilasmuki erilaisten nesteiden nauttimiseen. Saatavilla värit sininen ja kirkas. Koko 250 ml. Materiaali polypropeeni. Mukiin sopii kanneksi: nestekansi L-09193 tai vellikansi L-09195. Kannet tilattava erikseen.

250 kpl/ltk

Seinäteline lääkelaseille
Seinäteline lääkelaseille
Kirkas akryylista valmistettu seinäteline lääkelaseille. Koko 390 x 50 mm.

5 kpl/ltk

BD Plastipak ruisku, luer, 3-osa
BD Plastipak ruisku, luer, 3-osa
BD Plastipak ruiskut luer-liitännällä, 3-osa. Synteettinen mäntä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Huuhteluruisku PosiFlush BD Saline
Huuhteluruisku PosiFlush BD Saline
Käyttövalmis, esitäytetty ruisku, joka on suunniteltu erityisesti suoniyhteyksien huuhteluun. Ruisku sisältää 0,9% isotonista natriumkloridiliuosta (NaCl 0,9%).

Suoniyhteyden huuhtelu on merkittävä osa turvallista suonensisäistä lääke- ja nestehoitoa. BD PosiFlush™ on helppokäyttöinen, kustannustehokas ja aikaa säästävä vaihtoehto suoniyhteyksien huuhteluun. Ruisku on suunniteltu tuottamaan optimaalinen paine huuhteluprosessin aikana. Ruiskun BD Luer-Lok™ -kärki varmistaa turvallisen kiinnityksen katetriin. Tuote on suunniteltu estämään veren takaisinvirtausta.

Ei saa käyttää kuivien lääkeaineiden sekoitukseen, lääkkeiden laimentamiseen tai suonensisäiseen keittosuolahoitoon.

BD PosiFlush™ SP-ruiskut ovat ulkopinnaltaan tehdaspuhtaita, nesteen kulkureitti on steriili. BD PosiFlush™ XS-ruiskut ovat myös ulkopinnaltaan steriilejä ja sopivat steriileissä olosuhteissa työskentelyyn.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Tutustu valmistajan esitteeseen klikkaamalla "Linkit"

Infuusiohana BD Connecta™
Infuusiohana BD Connecta™
Hanasäätimen ansiosta on helpo varmistaa, että hana on täysin auki tai kiinni. Uuden polykarbonaattiseoksen ja korkeatasoisen tuotantotekniikan ansiosta hana on entista kestävämpi. Ilman jatkoletkua ja venttiilitulppaa hanaa voidaan käyttää myös invasiiviseen paineenmittaukseen.

394600: Valkoinen kolmitiehana Connecta Plus: ei jatkoletkua eikä injektioventtiliä. Täyttömäärä 0,22 ml. Virtausnopeus suora/sivuportti 490/415 ml/min.
394995: Valkoinen kolmitiehana + letku Connecta Plus 10 cm jatkoletkulla. Ilman injektioventtiiliä. Täyttömäärä 0,80 ml. Virtausnopeus suora/sivuportti 360/320 ml/min.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Infuusiokanyyli BD Neoflon™
Infuusiokanyyli BD Neoflon™
Infuusiokanyyli ilman injektioventtiiliä. Suunniteltu erityisesti pienten ja hauraiden suonten kanylointiin pediatrisilla ja geriatrisilla potilailla. ”Back cut”-hiottu mandriini ja viistetty kärki takaavat varman pistämisen ja asettamisen ja pienentävät suonen lävistämisen riskiä. Ylimääräinen otepinta takaa varman asettamisen. Kiinnittyy pehmeästi ihoon joustavien siivekkeiden ansiosta. Katetri on valmistettu PTFE:stä.

Infuusiokanyyli Neoflon 24G 0,7x19mm värikoodi keltainen.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Infuusiokanyyli Venflon
Infuusiokanyyli Venflon
Steriili infuusiokanyyli, jossa on injektioventtiili. ”Back cut” -hiottu mandriini ja viistetty kärki takaavat varman pistämisen ja asettamisen ja pienentävät suonen lävistämisen riskiä. Kiinnittyy pehmeästi ihoon joustavien siivekkeiden ansiosta. Katetri on valmistettu PTFE:stä. Värikoodattu ISO-standardin mukaan.

Tuote 391457: IV-kanyyli Venflon 18G, 1,2x32mm katetrin pituus; 32mm, värikoodi vihreä.
Tuote 391452: IV-kanyyli Venflon 20G, 1,0x32mm katetrin pituus; 32mm, värikoodi vaaleanpunainen.
Tuote 391451: IV-kanyyli Venflon 22G, 0,8x25mm, katetrin pituus; 25 mm, värikoodi sininen.
Tuote 391454: IV-kanyyli Venflon, 17G, 1,4x45mm katetrin pituus; 45 mm, värikoodi valkoinen.
Tuote 391456: IV-kanyyli Venflon, 14G, 2,0x45mm katetrin pituus; 45 mm, värikoodi oranssi.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

24 / 75 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.