Ihonhoitotuotteet

Kategoriat (0)
Huulivoide Blistex Medilip Lip Balm
Huulivoide Blistex Medilip Lip Balm

Raikas, mentolilta tuoksuva huulivoide. Hoitaa rohtuneita ja kuivia huulia tehokkaasti ja ehkäisee rohtumista. Sisältää rauhoittavaa kehäkukkaöljyä, A- ja E-vitamiineja, sekä eukalyptusta, jonka virkistävä tuoksu voi auttaa myös nenän tukkoisuuteen. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ihoöljy Avalon
Ihoöljy Avalon
Vaativan, herkän ja kuivan ihon hoitoon. Lääkelaatuinen parafiiniöljy pehmittää, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Ihoöljy imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Iholle jäävä, ei tarvitse huuhdella. Vedetön, väriaineeton ja tuoksuton tuote.

Valmistettu Suomessa.

Käsivoide Avalon
Käsivoide Avalon
Hoitavia öljyjä ja glyseriiniä sisältävä kosteuttava käsivoide. Antaa iholle pehmeyttä ja ehkäisee kuivumista. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Imeytyy nopeasti. Hajustamaton ja väriaineeton, pH 6.0.

Valmistettu Suomessa.

Perusvoide Avalon
Perusvoide Avalon
Hoitava ja kosteuttava perusvoide koko vartalolle. Sopii herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Antaa iholle pehmeyttä ja ehkäisee kuivumista. Palauttaa ihon luonnollisen kosteuden. Imeytyy nopeasti. Sisältää virkistävää Aloe Veraa, sekä B3-, B5-, B6-, ja C-, ja E-vitamiinia. Hajustamaton ja väriaineeton. pH 6.0.

Valmistettu Suomessa.

Suojaava käsivoide Avalon
Suojaava käsivoide Avalon
Suojaava ja korjaava käsivoide joka päiväiseen käyttöön, suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Hajustamaton ja väriaineeton. Voide imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Ehkäisee tehokkaasti käsien kuivumista täydentäen käsien omaa hydrolipidikalvoa. Pitää käsien ihon virkeänä ja pehmeänä. Sisältää B3-, B5-, B6-. C- ja E-vitamiineja. pH 6.0.

Valmistettu Suomessa.

Kynsilakanpoistoaine Mirame 125ml
Kynsilakanpoistoaine Mirame 125ml
Öljypohjainen kynsilakanpoistoaine Mirame.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.