Pyörälliset suihkutuolit

Kategoriat (0)
Uusi
Pyörällinen suihkutuoli Kakadu, XL, 55cm
Pyörällinen suihkutuoli Kakadu, XL, 55cm
Tuolin rakenne on alumiinia. Istuin, selkänoja, käsituet on tehty pehmeästä mustasta polyuretaanista. Tuolissa on istuimen korkeuden säätö ja jalkatuet ovat korkeussäädettävissä ja siirrettävissä ja helpottavat siirtymistä tuoliin ja siitä pois. Vakiovarusteisiin kuuluvat selkänoja, istuin, käsinojat, jalkatuet erillisine jalkalautoineen sekä 4 kpl jarrullisia pyöriä. Mukana tulee myös wc-ämpäri kannella ja kantokahvalla.
Uusi
Suihku- ja WC-tuoli Aston
Suihku- ja WC-tuoli Aston
Edullinen ja laadukas työnnettävä pyörällinen perus suihkutuoli Aston suihku- ja WC-tuoli tuo turvallisuutta kylpyhuoneeseen ja helpottaa hoitajan toimia. Pehmustetut, ylöskäännettävät käsinojat ja sivulle kääntyvät, irrotettavat jalkatuet helpottavat siirtymistä tuoliin ja siitä pois. Istuinkorkeus on yksilöllisesti säädettävissä ilman työkaluja ja jalkatukien pituus on säädettävissä helposti mukana tulevalla työkalulla. Istuin, selkänoja ja käsitukien pehmusteet ovat sinistä, pehmeää polyuretaania, joka tuntuu käytössä miellyttävältä ja lämpimältä. Istuimen etuosan irrotettava hygienia-aukko auttaa intiimi-hygieniasta huolehtimisessa. Tuoli on työnnettävissä tavanomaisen WC-istuimen päälle. Helposti liikuteltavat ja lukittavat pyörät tekevät tuolista kevyen ja turvallisen käyttää. Runko on valmistettu ruostumattomasta, pulverimaalatusta alumiiniputkesta. Vakiovarusteina hygienia-aukon kansi ja kannellinen alusastia. Väri sininen/valkoinen. Valmistaja Drive Medical.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.