Yleiset toimitus- ja maksuehtomme 1.10.2021 alkaen:

Mikäli asiakaskohtaisesti ei ole muuta sovittu, noudatamme yleisiä toimitus- ja maksuehtojamme. Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen.

Toimitusehdot

Tarjoamme rahtivapaat toimitukset yli 500 euron (alv 0%) kertatilauksille. Alle 500 euron tilauksista veloitamme toimitusmaksun 25 euroa. Emme peri erillistä lavaveloitusta, vaan toimitusmaksu sisältää kaikki lähetyksen pakkausmateriaalit. Pientoimituslisä 25 euroa veloitetaan tilauksilta, jotka ovat arvoltaan alle 100 euroa. Tilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, 1-3 työpäivän kuluessa.

Varastotuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettava tuote on myyntikuntoinen. Muille kuin varastovalikoiman tuotteille emme valitettavasti pysty tarjoamaan palautusoikeutta. Palautuksista veloitamme 30 euron käsittelykulun sekä mahdollisen palautusrahdin, mikäli palautus tapahtuu Walki Medical Oy:stä riippumattomasta syystä. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Walki Medical Oy:n vastuu rajoittuu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Walki Medical ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä tai käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kuluista tai tulonmenetyksistä.

Maksuehdot

14 päivää netto. Perimme yliaikakorkoa 8 %. 
Verkkokaupan hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.